Legyen mindig péntek! címmel koncertsorozatot ad a Tankcsapda

Legyen mindig péntek! címmel koncertsorozatot ad a Tankcsapda

Legyen mindig péntek! címmel koncertsorozatot ad a Tankcsapda, a háromtagú együttes a tavalyi 30 éves jubileuma után idén három koncerten vonultatja fel korábbi életművét a Budapest Park közönségének – közölte az együttes.

Május 1-jén, július 31-én és október 2-án három évtized dalaival számít a nagyközönségre a rockegyüttes. Az első koncerten a kiindulási évek dalait játsszák el, ekkor az 1989 és 1999 közt megjelent dalokból válogatnak, mindent összevetve elhangzanak ezután olyan klasszikusok is, mint A legjobb méreg, A Rock & Roll rugója vagy az Hétköznapi dal. A második alkalommal a kétezres évek első évtizedét idézik meg, ezután a 2010-es évek dalai csendülnek fel, hallható lesz a Rockmafia Debrecen című lemez és a Liliput Hollywood album is.

A Tankcsapda története 1989 februárjában indult, első lemezeik (Baj van, Punk & Roll és A legjobb méreg) még kazettán publikálódtak. A zenekar, fiatal kora ellenére ekkoriban már közösen játszott a Motörheaddel, de a Sziget Rendezvény Nagyszínpadán is fellépett.

Minden koncerten öt dalt a nézőközönség szavazhat ezután be az adott korszakból. A három koncertre bérlet is váltható.

MTI