Cara Delevingne és a Samsung prezentálta a Föld első űrbe küldött szelfiét

Cara Delevingne és a Samsung prezentálta a Föld első űrbe küldött szelfiét

A Samsung a londoni Samsung KX élményközpontban mutatta be a Föld első atmoszféra határára küldendő szelfijét, amit Cara Delevigne, a felkapott modell, színésznő és filantróp hozott létre. A szupermodell fotója az első, amit a Samsung Űrszelfi projekt keretében juttat el a földön kívülre. A küldetés célja, hogy újabb felhasználóknak biztosítson lehetőséget arra, hogy képüket kilőjék a sztratoszférába.

A rendezvény házigazdája, az angol DJ, Clara Amfo mutatta be Cara Samsung S10+ telefonnal állított elő derűs szelfijét, amelyen a modell egy béke jelet mutatva pózol űrhajós sisakban. A bemutatót Cara egy csoportos szelfin is megörökítette a meghívottak társaságában, akik közt ott volt az olasz rapper, énekes és dalszerző Fedez, akit leginkább a Zara Larssonnal együttes, Holding Out For You című számából ismerhet a publikum.

“Megtisztelő, hogy én lehetek a Samsung Űrszelfi küldetés arca. Így is szerettem volna az első földön kívülre szánt csoportszelfit is elkészíteni, és alig várom, hogy a rajongóim is kövessenek a sztratoszférába és ők is megkapják saját űrszelfijüket” – nyilatkozta Cara Delevingne.

A rendezvényen Carát egy egyedileg gyártott telefontokkal lepte meg a Samsung, amelyeken egyéni csillagképe, az Oroszlán és monogramja érzékelhető.

Az Űrszelfi küldetésről

Ellen DeGeneres egy Samsung Galaxy Note3 okostelefonnal alkotta a planéta legnevesebb szelfijét a 2014-es Oscar gálán. Öt évvel később a Samsung új szintre emelte a szelfizést az első Űrszelfivel, amit Delevingne Galaxy S10 telefonjával készítettek.

Az Űrszelfi küldetés biztosítja a felhasználóknak, hogy csatlakozzanak Carához az atmoszféra határán. Ehhez a Samsung Irányítóközpontjának weboldalára kell feltölteniük a képüket: www.samsung.com/spaceselfie.

A szerencsés fotókat véletlenszerűen választják ki, ezután a Galaxy S10 5G 6,7 colos kijelzőjén jelenítik meg, mindent összevetve elképesztő kép készülhet róluk a háttérben a Földdel. Ezt a képet küldi vissza az Irányítóközpont az eredeti tulajdonosának, aki megoszthatja a közösségi médiában.

“Történelmet írunk a Föld első földön kívülre küldött szelfijével. Untalan modernizált megoldásaink és vállalkozásaink azt mutatják, hogy a Samsung kijelzőin fantasztikus dolgok történhetnek, még a sztratoszférában is – hangoztatta Benjamin Braun, a Samsung európai marketingvezetője. – A mottónk; Tedd, melyet nem tehetsz! Az Űrszelfi küldetés mindazonáltal precízen ilyen. A Samsung projektjei folyamatosan újradefiniálják, mi az, ami lehetséges és ez a mai kilövés tekintetében sincs másként.”